ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν είναι πολλά τα διαμερίσματα στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων που μπορούν να ισορροπήσουν με επιτυχία την πολυτέλεια με το στυλ και την εξαιρετική σχεδίαση. Τα Avra Apartments κάνουν ακριβώς αυτό, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να μείνετε στο κέντρο της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Δεν θα βρείτε διαμέρισμα με μεγαλύτερη πολυτέλεια και στυλ στο Κολυμπάρι από τα Avra Apartments. Οι έξυπνα σχεδιασμένοι εσωτερικοί τους χώροι, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους θέση και την εκπληκτική θέα, δημιουργούν έναν πολύ ζεστό χώρο που θα κάνει τη διαμονή σας στην Κρήτη αξέχαστη.

Η παραλια του Κολυμπαριου

Η παραλία στο Κολυμπάρι είναι μια χαρακτηριστική παραλία στα βορειοδυτικά του νομού Χανίων, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο γραφικούς κόλπους της Κρήτης. Άγνωστη σε πολλούς επισκέπτες, είναι μια από τις καλύτερες ήσυχες παραλίες του νησιού.

Τα Ενετικα Αρσεναλια

Τα Ενετικά Αρσενάλια (ή Νεώρια) είναι ανάμεσα στα πιο σημαντικά ιστορικά κτίρια του Παλιού Ενετικού Λιμανιού των Χανίων. Αρχικά χρησιμοποιούμενα ως ναυπηγεία, η αρχιτεκτονική τους καθορίζει το ανατολικό τμήμα του σημερινού λιμανιού.