Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Τα Avra Apartments στο λιμανάκι του Κολυμπαρίου είναι η επιτομή της πολυτελούς διαμονής σε ένα από τα πιο ήσυχα, αλλά και πιο ενδιαφέροντα χωριά της Κρήτης.

Με την εξαιρετική του θέση, η οποία συνδυάζει την άπλετη θέα στη θάλασσα με την πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο του χωριού, αυτά τα πολυτελή διαμερίσματα στο Κολυμπάρι έχουν δημιουργηθεί για να σας προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία διαμονής.

Avra Apartments στο Κολυμπάρι – Η νέα μορφή της πολυτέλειας

Κάθε λεπτομέρεια στα διαμερίσματα έχει σχεδιαστεί με στόχο να συνδυάζει την πολυτέλεια με την τοπική καθημερινή ζωή στο χωριό. Αν μη τι άλλο, ένας από τους βασικούς λόγους που επισκέπτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν το Κολυμπάρι για τις διακοπές τους, είναι ο μοναδικός τρόπος που αυτό “παντρεύει” την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού Κρητικού χωριού με τις ανέσεις και τις υποδομές για τους επισκέπτες.

Κατά τη διαμονή σας στα Avra Apartments, αισθάνεστε ότι είστε σε ένα προστατευμένο καταφύγιο με έντονες πινελιές πολυτέλειας. Την ίδια στιγμή, βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Κολυμπαρίου, όπου μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Πέρα από την κοινή τους εξαιρετική θέση, κάθε διαμέρισμα σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Το Idomeneus και το Miletus είναι το αποκορύφωμα της πολυτέλειας στη διαμονή στο Κολυμπάρι, με τα μαρμάρινα ιδιωτικά μπάνια τους και τους ευρύχωρους, πλήρως εξοπλισμένους χώρους της κουζίνας και του καθιστικού. Η εκπληκτική θέα στη θάλασσα από ψηλά θα είναι σίγουρα κάτι που θα θυμάστε για καιρό.

Το Nephalion και το Demophon, από την άλλη μεριά, σας παρέχουν μια πιο “γήινη” αίσθηση, συνδυάζοντας την με την διακριτική πολυτέλεια και τους έξυπνα σχεδιασμένους εσωτερικούς τους χώρους. Η θέση τους ακριβώς μπροστά από το γραφικό λιμανάκι του Κολυμπαρίου, μαζί με τις ηλιόλουστες αυλίτσες τους, σας προσφέρουν ένα στυλ διαμονής πιο κοντά στην τοπική ζωή του χωριού.

AVRA APARTMENTS ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ - ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ

Η πολυτέλεια και ο σχεδιασμός των διαμερισμάτων είναι απαραίτητα για μια εκλεκτική, αξέχαστη διαμονή. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τον ίδιο τον προορισμό.

Το Κολυμπάρι είναι ένα χωριό με πολλούς επισκέπτες που επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο. Είναι ένα ήσυχο μέρος, που σας φέρνει πιο κοντά στην ουσία, στην καρδιά της Κρήτης, που είναι η αυθεντική της ζωή στο χωριό.

Την ίδια στιγμή, το χωριό βρίσκεται σε σχετικά μικρή απόσταση από τη φημισμένη πόλη των Χανίων, με το Ενετικό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη της. Σε αυτήν την υπέροχη πόλη θα περιπλανιέστε για ατελείωτες ώρες, ανακαλύπτοντας όλο και κάτι καινούργιο για να δείτε και να γευτείτε.

Το Κολυμπάρι σας παρέχει το ιδανικό γραφικό φόντο για τις διακοπές σας ή την επόμενη απόδρασή σας. Με την εξαιρετική τοποθεσία του στη βάση της επιμήκους χερσονήσου του Ροδωπού, προσφέρει τη μεγαλύτερη “φυσική” πολυτέλεια απ’ όλες, το υπέροχο φυσικό περιβάλλον και τη μαγευτική του θέα.

Η παραλία του Κολυμπαρίου είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του χωριού. Ουσιαστικά δίπλα στα διαμερίσματα, η παραλία είναι μέρος της μεγάλης παραλιακής ζώνης που εκτείνεται για χιλιόμετρα, μέχρι τον Πλατανιά και την Αγία Μαρίνα.

Στο Κολυμπάρι, παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να βρείτε τον συνωστισμό και την φασαρία των οικισμών στα ανατολικά του. Εδώ οι επισκέπτες είναι λίγοι και εκλεκτοί, και η υπέροχη παραλία είναι όλη δική σας για να την εξερευνήσετε.

Τα Avra Apartments στο λιμανάκι του Κολυμπαρίου είναι εξαιρετικά για να ζήσετε την εμπειρία αυτής της μοναδικής γωνιάς της Κρητικής γης με στυλ και πολυτέλεια. Κατά τη διαμονή σας, θα ενθουσιαστείτε με όλες τις μικρές λεπτομέρειες που έχουμε προσεκτικά σκεφτεί, προκειμένου να κάνουμε τη διαμονή σας όσο πιο άνετη γίνεται.

Δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί επιτυχημένα η κορυφαία διαμονή με την τοπική ζωή στο χωριό. Όμως στα πολυτελή Avra Apartments στο Κολυμπάρι έχουμε καταφέρει ακριβώς αυτό: να σας προσφέρουμε το καλύτερο από τους δύο αυτούς κόσμους.