ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η εξωτική παραλία Ελαφονήσι, 52 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κολυμπαρίου, με λευκή-ροζ άμμο και πεντακάθαρα ρηχά νερά.
Η παραλία-λιμνοθάλασσα του Μπάλου, που βρίσκεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Κολυμπαρίου. Η παραλία έχει λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά. Ψηφίστηκε ως μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου το 2011. Ακόμη περισσότερο, τα νερά είναι πολύ ρηχά και ζεστά, κάνοντας τον Μπάλο ιδανικό για μικρά παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Guest Relations.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Τα Χανιά είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Κρήτης, με πλούσια ιστορία. Σήμερα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, μια πόλη που έχει διατηρήσει την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική και τα περισσότερα από τα μνημεία της από την εποχή των Ενετών και των Τούρκων. Το Ενετικό Λιμάνι με τον φάρο του και η Παλιά Πόλη στο πιο κεντρικό σημείο, έχουν κάνει τα Χανιά φημισμένα ως την πιο γραφική πόλη της Κρήτης, την οποία επισκέπτονται πολλές χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Η καρδιά της πόλης των Χανίων χτυπά ακόμα στην Παλιά Πόλη της, με τα στενά, λαβυρινθώδη σοκάκια και τα διατηρητέα κτίρια από διάφορες ιστορικές περιόδους, όπου μπορείτε να απολαύσετε ρομαντικούς περιπάτους. Περιπλανηθείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, και δημιουργήστε τη δική σας μοναδική καλοκαιρινή ιστορία.
Το Ενετικό Λιμάνι είναι ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της χώρας. Είναι γεμάτο με πολυσύχναστα καφέ και εστιατόρια, που δεν τα επισκέπτονται μόνο οι τουρίστες, αλλά και οι ντόπιοι που τους αρέσει να κάνουν βόλτα στο παλιό λιμάνι τα απογεύματα του καλοκαιριού. Φτάνοντας στο λιμάνι από την οδό Χάληδων θα βρείτε σημαντικά αξιοθέατα και εντυπωσιακά μνημεία, μεταξύ αυτών τον εκπληκτικό Αραβικό Φάρο, ο οποίος χτίστηκε αρχικά κατά την Ενετική περίοδο το 1595 και θεωρείται ένας από τους παλαιότερους φάρους σε λειτουργία παγκοσμίως. Περπατήστε μέχρι το Φρούριο του Φιρκά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον φάρο, το οποίο στεγάζει το Ναυτικό Μουσείο, και στη συνέχεια στο Γιαλί Τζαμισί, ή Τζαμί του Κιουτσούκ Χασάν, το οποίο χτίστηκε από έναν Αρμένιο αρχιτέκτονα στα τέλη του 17ου αιώνα. Σήμερα χρησιμοποιείται ως δημοτική γκαλερί τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Guest Relations.