Ενημέρωση για τον COVID-19

Προτεραιότητά μας η ασφάλειά σας
Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας που απαιτεί η νέα επιδημιολογική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, προσαρμόσαμε τη λειτουργία των Avra Apartments με κύριους στόχους την υγεία και την ασφάλειά σας.

Μία διαμονή σαν στο σπίτι σας
Καλωσορίζοντάς σας στα Διαμερίσματά μας, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά μας η διαμονή σας σε ένα περιβάλλον ζεστό, οικείο και απόλυτα ασφαλές. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε καταρτίσει ένα πλήρες πλάνο λειτουργίας στα πλαίσια των οδηγιών που απαιτούνται τόσο σε εθνικό επίπεδο (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας – ΕΟΔΥ) όσο και σε διεθνές (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – WHO).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κυριότερες ενέργειές μας:

ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Έχουμε ορίσει Συντονιστή για θέματα που αφορούν τον COVID-19 και έχουμε προχωρήσει σε σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένο ιατρό. Οι εργαζόμενοί μας έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα πάντα με τη θέση εργασίας τους. Σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος έχουμε καταρτίσει συγκεκριμένο σχέδιο διαχείρισής του ενώ παράλληλα θα ενημερώσουμε άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Διατηρούμε επίσης αρχείο πελατών που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του GDPR.
Αντισηπτικό χεριών και μέσα ατομικής προστασίας είναι διαθέσιμα για χρήση από τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.
Έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων μας, με έμφαση στα σημεία που έρχονται σε συχνή επαφή τόσο οι πελάτες όσο και το προσωπικό μας.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης και άφιξης ώστε να επιτυγχάνεται ο αποτελεσματικός καθαρισμός και η απολύμανση των διαμερισμάτων.
Check-out: 11.00 & Check-in: 15.00.
Όλες οι κάρτες-κλειδιά τοποθετούνται σε ειδικό δοχείο για απολύμανση πριν την παράδοσή τους στον κάθε πελάτη.
Έχουν αφαιρεθεί από τα διαμερίσματα κοινόχρηστα αντικείμενα ενώ ότι έχει παραμείνει στα διαμερίσματα καθαρίζεται με απολυμαντικό με ιοκτόνο δράση.
Όλα τα σκεύη δε στις κουζίνες μας πλένονται σε σύνολο πριν από κάθε νέα διαμονή.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα που επιλέξατε τα Διαμερίσματά μας για τη διαμονή σας.
Για νέες κρατήσεις, έχουμε τροποποιήσει την πολιτική ακύρωσής μας ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και σε περίπτωση ανάγκης να μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και λίγες ημέρες πριν την άφιξή σας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κράτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω e-mail στo [email protected], είτε μέσω τηλεφώνου στο 0030 2821027970.
Εάν η κράτησή σας έχει πραγματοποιηθεί μέσω συνεργάτη μας, πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση.

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο έχουμε ανάγκη ακόμη παραπάνω για στιγμές και ταξίδια γεμάτα χαλάρωση.
Με χαρά θα σας φιλοξενήσουμε και πάλι πίσω στα Avra Apartments!