ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Τα Avra Apartments στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων είναι η επιτομή της πολυτέλειας στην πιο εκλεκτική γειτονιά της Κρήτης.

Σε απόσταση αναπνοής από όλα όσα προσφέρει η Παλιά Πόλη των Χανίων, τα πολυτελή Avra Venetian Harbour Apartments είναι κάτι περισσότερο από μια εξαιρετική επιλογή για να μείνετε: είναι μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Avra Apartments στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων – Αψεγάδιαστη πολυτέλεια

Η περιοχή του Ενετικού Λιμανιού και της Παλιάς Πόλης των Χανίων είναι το πιο γραφικό, εκλεκτό μέρος της Κρήτης, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής. Τα Avra Apartments, όμως, ξεχωρίζουν, καθώς συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια και το στυλ.

Ως μέλος του γνωστού ξενοδοχειακού ομίλου Avra Collection, ο οποίος συμπεριλαμβάνει επίσης το ξενοδοχείο 5* Avra Imperial και το ξενοδοχείο Avra City, τα Avra Apartments προσφέρουν κορυφαία φιλοξενία στην περιοχή των Χανίων.

Λόγω της εξαιρετικής τους θέσης, ακριβώς στο κέντρο του Ενετικού Λιμανιού Χανίων, δόθηκε μεγάλη προσοχή και έγινε μεγάλη προσπάθεια κατά τη δημιουργία των διαμερισμάτων, ώστε αυτά να “παντρεύουν” με επιτυχία την αξεπέραστη ατμόσφαιρα του λιμανιού και της Παλαιά Πόλης των Χανίων με την πολυτέλεια και την κομψή σχεδίαση και διακόσμηση.

Τα Avra Venetian Harbour Apartments μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη ποικιλία αναγκών διαμονής.

Το Pasiphae και το Alcmene παρέχουν άνετους χώρους στην κουζίνα και το μεγάλο καθιστικό, και εξαιρετική θέα στο λιμάνι. Τα δύο κομψά τους υπνοδωμάτια συμπληρώνονται από τα πολυτελή ιδιωτικά μαρμάρινα μπάνια.

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων Ariadne πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και απλότητας, και αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή διαμονής.

Το Phaedra και το Acalle, ένα loft και ένα studio, αντίστοιχα, δίνουν την αίσθηση μιας ζεστής φωλιάς μέσα στην πανέμορφη Παλιά Πόλη των Χανίων. Οι κομψοί εσωτερικοί τους χώροι συμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο από την ιδανική τους θέση.

AVRA VENETIAN HARBOUR APARTMENTS - ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Κατά τη διαμονή σας στα διαμερίσματα, όλα βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα σας. Το Ενετικό Λιμάνι και η Παλιά Πόλη των Χανίων είναι το κέντρο της κοινωνικής δραστηριότητας στην πόλη των Χανίων.

Το Ενετικό Λιμάνι Χανίων είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα με κτίρια που χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα. Σήμερα, ο πρόσφατα ανακαινισμένος Φάρος, ένα ορόσημο της πόλης των Χανίων, βρίσκεται στη μια πλευρά του λιμανιού, και το καλά διατηρημένο μεγάλο Φρούριο Φιρκά στην άλλη.

Στο ενδιάμεσο, βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία από κτίρια και κατασκευές από διάφορες ιστορικές περιόδους. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι το Ενετικό Θαλάσσιο Τείχος, τα Ενετικά Νεώρια ή Αρσενάλια, και το Γιαλί Τζαμί.

Ακριβώς πίσω από το λιμάνι βρίσκεται η μοναδική Παλιά Πόλη των Χανίων. Εδώ δεν πρόκειται να ξεμείνετε από επιλογές, ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας γούστα: ένα εκλεκτικό εστιατόριο, μια παραδοσιακή ταβέρνα, ένα όμορφο καφέ, ή ένα δημοφιλές μπαρ.

Αυτό είναι επίσης το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε αναμνηστικά, ειδικά η περιοχή γύρω από την κεντρική οδό Χάληδων. Στη μέση της οδού θα βρείτε το Μητροπολιτικός Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, μια εντυπωσιακή εκκλησία που είναι αλλιώς γνωστή ως Τριμάρτυρη, πίσω από μια όμορφη μικρή πλατεία.

Τα Avra Venetian Harbour Apartments σας παρέχουν όλη την πολυτέλεια και την άνεση που χρειάζεστε για αξέχαστες διακοπές στα Χανιά. Και το λιμάνι, μαζί με την Παλιά Πόλη, σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες εξερεύνησης στα ξεχωριστά τους παλιά κτίρια, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ και καταστήματα. Είναι ένα πραγματικά μοναδικό μέρος στη Μεσόγειο και τον κόσμο.

Η ποιότητα και η θέση ενός καταλύματος είναι τα δύο πιο σημαντικά του στοιχεία. Και τα πολυτελή Avra Apartments στο κέντρο του Ενετικού Λιμανιού Χανίων έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε πλήρως τις διακοπές σας στα Χανιά σε μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία.